A Bullock® lopásgátlót 1993 óta gyártják.

Az ötlete világszerte szabadalmaztatott.

A termék megvalósítása Acqualagnában kezdődött, ma az aktuális központban Lucrezia di Cartocetoban folyik a gyártása ahol, a mai napig több mint 3.000.000 darab készült el.

A lopásgátló sikere folyamatosan növekszik.

Az elmúlt években a termék sokat fejlődött, a korábbi lopásgátló tapasztalatai alapján, melyet a rablók próbálkozásai is segítettek.

2004-ben megérkezett a Bullock® Excellence új modellje.
Az acélgyűrű (seeger-gyűrű) bevezetésének köszönhetően, mely megvédi a zár mechanikai részét a kiszerelés (kirántás, -kitépés) ellen, a Bullock® Excellence pedálzár mára még nagyobb biztonságot nyújt a tolvajok ellen.

Miért a Bullock® a legjobb mechanikus lopásgátló?

  • Az összehasonlító vizsgálatok (TESZT) igazolják, hogy a Bullock Excellence a legjobb mechanikus lopásgátló Európában. Az autólopások és a feltörések elleni védelemben a Bullock olyan magas szintet ért el, és nyert nemzetközi díjakat, melyek közül az utolsó kitüntetést, az angol „Best Buy AutoExpressz” (a legjobb vétel) díját kapta.
  • A Bullock valóban győztes, hiszen a 11 legjobb európai lopásgátlóval végzett tesztben is nyert. (Az elvégzett teszt Angliában történt, az AutoExpress magazin által.)
  • Ellenőrizze Ön is, hogyan végzett időben, a legjobb európai mechanikus lopásgátlók között.
    Európai Bullock teszt -(kattintson a linkre)  To Top