Garancia

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk 1 év garanciát biztosítunk!

Az általunk forgalmazott termékekhez a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. 

A jótállási idő kezdete a számla dátuma. Amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is!

A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

A szakszerűtlen kezelésből, nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra a jótállás nem terjed ki! A Zamirol Kft.-t a termékkel kapcsolatos

kárveszély csak a termék a futár részére történő átadásáig terheli. A szavatosság nem terjed ki a szállítás alatt megsérült termékre!

A Megrendelő a terméket az átadáskor köteles tételesen ellenőrizni, mennyiségileg és minőségileg átvenni, és a hiánytalan, szerződésszerű teljesítést

a fuvarlevél vagy a számla aláírásával igazolni. Ezt követően a Zamirol Kft. hiányosságra vonatkozó reklamációt nem fogad el.

  A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó.

Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

A nyugta vagy számla egy példánya

A termék minden eredeti kiegészítővel (amennyiben vannak)

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni!

A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervízek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

  A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó

meghibásodások (pl. leesés következtében összetört, ráléptek, stb.) cseréjének elkerülése miatt a gyártók, forgalmazók csak a hivatalos szerviz szakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét.

Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén:

Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a forgalmazó (eladó) telefon számán (bővebb információ, telefonszám, weboldalunk Elérhetőségeink menü pontjában).

Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor Webáruházunk is csak a hivatalos szervíz szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli cseréjét.

A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni.

Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. 

A visszaküldés helye: Zamirol Kft. - 2085 Pilisvörösvár, Béke utca 84.

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon.

A Zamirol Kft. az általa eladott termékekre a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt és garanciát (jótállást) vállal. A  Zamirol Kft. szavatossági és jótállási felelősségére

a Ptk.-ban, és a mindenkor érvényes jogszabályokban (49/2003.(VII.30.) GKM rendelet) rendelkezései az irányadók.

Zamirol Kft.

To Top