Privacy and Cookie Policy

MI A COOKIE?

A cookie-k olyan kis adatfájlok, amelyeket a webhely kérésére a böngésző eltárol a felhasználó számítógépén.  A webhely szolgáltatásainak fenntartása, fejlesztése, valamint a felhasználói élmény fokozása érdekében ún. sütiket (cookie-kat) használ.  A cookie egy egyedi számsorból áll, és elsősorban a weblapot letöltő számítógépek és egyéb eszközök megkülönböztetésére szolgál. A cookie engedélyezi a webhely számára, hogy időről időre megjegyezze a műveleteidet vagy beállításaidat.

Az internetböngészők lehetőséget adnak arra, hogy a felhasználók beállítsák, hogy a böngésző visszautasítson bizonyos típusú cookie-kat vagy akár egy konkrét választott cookie-t.

A felhasználók bármikor törölhetik a cookie-kat.

MILYEN COOKIEKAT HASZNÁLUNK?

Többféle cookie létezik. Leginkább a cookie-kat arra használjuk, hogy többet tudjunk meg arról, hogy hogyan használod a weboldalt, és ez alapján elemzéseket végezzünk.

Más cookie-k kényelmi funkciót szolgálnak. Például bizonyos cookie-k megjegyzik a nyelvi beállításokat, így nem kell újra és újra kiválasztani a weblap nyelvét.

A cookie-k továbbá lehetővé teszik, hogy specifikus tartalmat jelenítsünk meg számodra webhelyeinken, mint például videókat. Ezek elfogadása nélkül az oldal működése is veszélybe kerül, a tartalom olvashatatlanná válik.

Webhelyeinken saját és harmadik féltől származó cookie-kat is használunk. A saját cookie-k az aqua.hu domainről származnak. A harmadik féltől származó cookie-k más felekhez tartoznak, és más felek kezelik azokat. Ezek a cookiek nem gyűjtenek olyan adatokat, amely alapján a felhasználó azonosítható lenne, többek között az alábbi célokra használjuk fel őket:

  • Web analitikák, elemzések arról, hogy a felhasználók hogyan használják az oldalunkat. 
  • Hirdetések teljesítményének mérése 
  • Remarketing listák építése

A cookie-k által gyűjtött információkat a webhely nem értékesíti, adja bérbe vagy terjeszti egyéb módon harmadik fél számára, kivéve azon szolgáltatások biztosításához szükséges mértékben, amely szolgáltatásokhoz ezen információt előzetesen és önkéntesen megadtad.

A webhely független, harmadik felek felügyelete alá tartozó, és azok által fenntartott oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. Mivel a webhely nem ellenőrzi az információk ilyen harmadik felek általi használatát, minden szóban forgó esetben a harmadik fél adatvédelmi irányelvének rendelkezései az irányadóak, amelyért a webhely felelősséget nem vállal, és jogilag felelősségre nem vonható.

COOKIE-K ELLENŐRZÉSE, KEZELÉSE ÉS KIKAPCSOLÁSA

Minden modern böngésző engedélyezi a sütik beállításának a változtatását. A legtöbb böngésző alapértelmezettként automatikusan elfogadja a sütiket, de ezek általában megváltoztathatóak, hogy megakadályozza az automatikus elfogadást és minden alkalommal felajánlja a választás lehetőségét, hogy szeretnéd vagy nem a sütiket engedélyezni.

Felhívjuk figyelmedet, hogy mivel a sütik célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy nem leszel képes weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngésződben.

Böngésző beállítása: Lásd a böngésző feltételeit. A legnépszerűbb böngészők süti beállításairól az alábbi linkeken tájékozódhatsz:

ANONIM GOOGLE ANALYTICS SÜTIK KIKAPCSOLÁSA

Ahhoz, hogy megakadályozd, hogy a Google Analytics sütik rád vonatkozó információkat gyűjtsenek, telepítened kell egy kiegészítőt (Google Analytics plug-in) a böngésződbe. Erről további információk az alábbi linkeken találhatóak:

MUNKAMENETRE SZÓLÓ COOKIE-K

A munkamenetre szóló cookie-k ideiglenes cookie-k, amelyek csak addig jegyzik meg a tevékenységedet, amíg a webhelyen tartózkodsz, és a webböngésző bezárásakor lejárnak.

 

ÁLLANDÓ COOKIE-K

Az állandó cookie-k a weblapon belüli beállításainak a megjegyzésére szolgálnak, és akkor is az asztali gépen vagy a mobileszközön maradnak, ha bezárod a böngészőt, vagy újraindítod a számítógépet.

 

WEBOLDAL ANALITIKAI SÜTIK

A WEBHELY MŰKÖDÉSÉHEZ SZÜKSÉGES COOKIE-K

Ezen cookie-k nélkül nem tudjuk biztosítani a szolgáltatásunkat.

A Google Analytics cookiek a weboldal teljesítményét mérik, amelyek elemzésével a weboldalt átláthatóbbá, felhasználó barátabbá tehetjük. Ezek a sütik nem tárolnak személyes információkat, az adatokat név nélkül kezelik.

A Google Analytics conversion és remarketing sütik a kampányok hatékonyságát mérik, amelyek azért szükségesek, hogy az oldal látogatói számára még relevánsabb hirdetéseket jelentessünk meg. További információ a Google által kezelt sütikről: https://privacy.google.com/businesses/adsservices/

 

KÖVETÉSSEL KAPCSOLATOS COOKIE-K

Egyes Cookie-k arra alkalmasak, hogy kövessék a weboldalon a böngészési magatartásodat és ez alapján elemzéseket végezhessünk.

BÖNGÉSZÉSI MAGATARTÁSON ALAPULÓ SZEMÉLYRE SZABÁS

A személyre szabás a megtekintett termékek alapján történik. Továbbá az érdeklődési köröd alapján módosítjuk a megtekintett tartalmakat.

 

Criteo, Facebook, Quarticon sütiket azért helyezünk el az oldalon, hogy a felhasználóinkat célzó hirdetések minél inkább relevánsabbak legyenek, így fordulhat elő, hogy böngészési előzményeid alapján hasonló termékek hirdetéseit láthatod egy-egy harmadik fél által üzemeltetett weboldalon. 

Honlapunk a Google AdWords remarketing szolgáltatásának követő kódjait is használja annak érdekében, hogy az oldalra látogatókat később a Google Display hálózatába tartozó weboldalakon személyre szabott hirdetésekkel érje el. Ezeket a cookie-kat a Google hirdetési beállítások kezelőjében tilthatod le az ott található utasítások szerint. A Google hirdetésekkel kapcsolatos adatvédelmi irányelveiről ide kattintva tájékozódhatsz.

A cookie-k lehetővé teszik a Facebooknak, hogy különféle Facebook-termékeket biztosíthasson számodra, valamint segítenek, hogy jobban megértsük a veled kapcsolatban a birtokunkba kerülő adatokat.  Bővebben erről, a Facebook cookie szabályzat oldalán olvashat ide kattintva. 

A cookie-k és a hirdetési technológiák, mint például adatgyűjtő jelek, pixelek és névtelen, hirdetési hálózathoz kapcsolódó címkék segítenek nekünk abban, hogy a releváns hirdetéseket sokkal hatékonyabban jelenítsük meg a számodra. Ezek alapján akár egyedi hirdetések, kedvezmények is megjelenítésre kerülhetnek.

Bullock.hu adatvédelem

Az adatszolgáltatás önkéntes. Személyes adatait az Zamirol Kft. (2085 Pilisvörösvár Béke u. 84.) dolgozza fel és kezeli. Az adatokat kizárólag a vevő által megrendelt termékekkel kapcsolatos szolgáltatások nyújtására és aktuális akciókról történő értesítés céljára használjuk fel. Az adatkezelés időben nem korlátozott. Ön jogosult tájékoztatást kérni (a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek bármelyikén) adatai kezelésének módjáról, továbbá bármikor kérheti azok módosítását, törlését.

Adatvédelmi tájékoztató

Az Zamirol Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás, szállítás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait. 

Az adatkezelő címe: 2085 Pilisvörösvár Béke u. 84.

Az adatkezelő elérhetősége: +36306210539, info@bullock.hu 

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. 

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál, megrendelésnél kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. 

Az érintettek köre: regisztrált és megrendelést beküldő felhasználók 

A kezelt adatok köre: a regisztrált és megrendelő felhasználók által a regisztráció és megrendelés során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím 

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

- Az Adatkezelő ügyfélszolgálati, kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai. 

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok tárolásra kerülnek a későbbi visszakereshetőség miatt. 

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél 

- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 

- személyes adatainak helyesbítését, 

- személyes adatainak törlését vagy zárolását. 

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu ) fordulhat. 

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

To Top